INNHOLD

onsdag 22. juli 2015

Royal Cork Yacht Club - Ireland

Litt snobbete, men hyggelig sted. Heller ikke så dyrt som vi trodde. 35 euro pr natt.
Venter nå til i ettermiddag med å gå videre til Kilmore Quay – nattseiling slik at vi kommer inn på riktig tidevann i morgen formiddag. Der treffer vi Eldrid og Rolf Magerøy i Celsius. De er på starten av sin tur til Carribien og vi har fulgt hverandre litt på Langturseilersida på fb. det blir hyggelig å treffe dem og utveksle erfaringer. De seilere også en Bavaria Ocean (38) – så vi har helt sikker mye å snakke om.
 
Nettopp hatt skypekontakt med Southern Star og Stormvogel som nå er i hellas. Veldig hyggelig med en audio reunion igjen.

1 kommentar:

  1. Hei Elisabeth og Per

    Jeg vet ikke om dere husker meg (Stig på båten Snorre Viking), men jeg leste akkurat bloggen her og så at dere er i "nabolaget". Jeg befinner meg nå på Kirkwall på Orknøyene og seiler snart over til Norge. Er dere fremdeles i Cork eller er dere på vei opp hit til Orkenøyene?. Jeg hilste så vidt på dere på Tahiti, men vi utvekslet noen e-mail da dere fremdeles vurderte på å seile rundt Cape Horn. Uansett så er det godt å se at dere fremdeles har mastetoppen over vann.
    Ha en god tur videre
    Hilsen: Stig Arne Ørsnes

    SvarSlett