mandag 19. august 2013

Besøk av familien Fernholt Bratterud på Pago Pago..


Elisabeth var å handlet overfylt jolle på Cost U Less igår. Der møtte hun den lokale norske røntgenlegen Trine Lise Fernholt og mannen Erik Bratterud (hjemmeværende m barna Kristoffer (11), Mats (8) og Ole Martin (4)) De har tatt et år "fri" fra regjeringsadvokatens kontor og Ullevål sykehus, men mor jobber på det lokale hospitalet her. De hadde sett det norske flagget i bukta og kontakt ble tatt i butikken. I dag kom de på besøk med ferske bakevarer, mens vi holdt kaffe og brus.
Veldig hyggelig å treffe dem - allerede gjort avtale om bilhjelp til handling og fylling av dykkerflasker i morgen før vi drar videre til Western Samoa. Når familien tidligere bare var to - drog de på padletur i Stillehavet med sin sammenleggbare kano - ikke mange har gjort det. Vi fikk mange gode tips fra Vavau-gruppen som vi snart ankommer.

Felice - MissMy og Salsa, kommer dere denne veien - så ikke nøl med å ta kontakt med Trine Lise på det lokale sykehuset :-) her er det lekekamerater som snakker norsk - og engelsk!!
Her er deres blogg

Ingen kommentarer: