fredag 2. januar 2015

Fantastisk start på nytt år "En liten bit Norge"

020114
07:44.955n
098:45.998e
 
En kjempeoverraskelse møtte oss i det det begynte bli mørkt og vi ankret i et naturreservat ca 50 mil syd av Phuket. Ombord i en 58 fots katamaran var det en 3-generasjonsfamilie med 11 personer og et mannskap på fire. Etter at ankeret var i bunn - fikk vi besøk av Wihelm Preutz?? - en kjempehyggelig bestefar som overbrakte norsk Melkesjokolade, Sørlandschips og en flaske norsk Juleaquavit 2014!! Dette er quintecessensen av ønskede gaver til nordmenn i utlendighet!!!   Melkesjokolade fikk vi også av Seilmagasinet når vi forlot Norge i 2012. Utenlandsseilere vet hva vi savner!
 
Wilhelm er erfaren seiler og deltok i ARC 2009 - og var mannskap hos Heidi og Eyvind fra Island til Tromsø når de kom hjem i 2012. Tidligere har han drevet bensinstasjon på Vindern mm.
 
Vi satte veldig pris på besøket, Wilhelm - og håpet og treffe dere igjen - og særlig barnebarnet som gav videre sin pose med Sørlandschips til oss:-) Tydeligvis endret dere planer og gikk til Phuket istedet for Phi Phi lee, men kanskje møtes vi i Phuket om få dager!!!
 
PS Vi ligger i nordbukta på Phi Phi Don – hvis dere likevel har gått denne veien.. treffes seinere syd for Phuket eller i Boat Lagoon

Ingen kommentarer: