søndag 19. februar 2012

Det ene drar det andre med seg...

Aktiv helg i Oda.
Alle 9 hyller ¨på plass - og vi er fornøyd :-)

Forpigg - hengeskap blir hylleskap
Salong - babord


Salong - styrbord

Akter - babordAkter - styrbord
Sengebunn - Ikea modifisert


Begynte å isolere varmluftsslanger og oppdaget at tilførsel til salongen gikk gjennom ett skott hvor slangen var helt flatklemt - fordi en rekke strømkabler var trukket i samme hulle uten at det var plass til det. Det endte med at vi flyttet varmluftsventilatoren til et annet sted - samtidig som vi så at det nå var mulighet til å få varme i forpiggen også. Da blir det nok en tur i båtbutikken for å kjøpe mer slanger og mer isolasjon.

Oppdaget sist vi var i båten at en mutter på innsugningsrøret til dieselvarmeren var sprukket med fare for diesellekkasje- tenkte det var lett match å skifte, men etter et forsøk hos bildieselverksted, rørlegger, og mekanisk verksted - mm-gjenger er noe annen enn tommegjenger - må nok bite i det sure eplet og kontakte webastoleverandøren... (hvor nå hun måtte befinne seg)
Tvillingbåten til Oda - båten til Jørgen og Mari - har forlenget skuffeseksjonen - da det er god plass til det. Vi kan ikke være dårligere,  og 3 skuffer er nå tatt hjem for å lages dypere og lengre.
(Vi hermer etter dem hele tida :-)

Noe vi har kommet på helt av oss selv - er at den ene sitteplassen i aktersalongen lett kan gjøres om til en nokså stor lagerplass ved at vi monterer en kasse over (skap) med en hengslet åpning i toppen,
Når vi er ferdig med langtur - kan vi bare fjerne skapet og igjen ha luksussoverom med tilgang til seng fra begge sider.

 Elisabeth har laget maler i papp - så da er det bare å spørre pent om å få låne snekkerverkstedet til naboen igjen.

Har også inspisert båtens skjulte rom for å se hvor det er mulig å feste en targabøyle på en forsvarlig måte - ikke veldig enkelt, men hvis vi kan bruke tilsvarende feste som brukes til kryssholtene så går det nok bra.


Ingen kommentarer: