lørdag 16. februar 2013

Ting på track - vil du være crew ombord?

Redningsflåte hentes for resertifisering mandag morgen, seil innlevert for reparasjon og omsying idag, vifte for utlufting av motorrom under montering (det var varmen som knakk dynamoen), riggsjekk på onsdag, samt produksjon av 3 stk reservevant for reparasjon under veis, 2 nye dynamoer bestilt (en i reserve), full polish av båten på mandag, anoder skiftet (ingen ting igjen av de etter skift på Canari), lasterom og kjølsvin tømt for vann. Det er ikke bare gull og grønne skoger å dra på langtur - det er litt stetteglass og campari på dekk også.

For øvrig får vi sannsynligvis følge av både Mega Fun og Our Adventure (Canada) til Grenada om ca 14 dager. Derettter seiler vi sammen med Our Adventure (50 ft Oceanis) langs Venezuelakysten mot Panama med mål om å være i Colon / Panama ca 1. april. Our Adventure skal også til Galapagos, men så til hawai og tilbake til Usa, mens vi sikter mot Fransk Polynesia og videre ut i paradiset.

Hvis noen ønsker bli med fra Galapagos til Marquesaøyene (ca 3 ukers overfart) er det bare å ta kontakt. Avreise slutten av april starten av mai.


Ingen kommentarer: