tirsdag 12. mars 2013

Kort opphold i Paradis

Kom til Union Island i dag formiddag - har alt sjekket ut av custom og MÅ dra i morgen kl 1200, men kanskje blir det i kveld da kompisbåten vi seiler sammen med har ventet lenge på oss og stikker i kveld. 1100 mil til Panama uten avstikkere... Tore vi ønsker værmeldinger og oppdaterer daglig kartet hvor vi befinner oss. Ellers lite oppdateringer under veis - sjekk (Følg oss) for å se hvor vi er.

Følgebåten heter Our Adventure og er en 50 fots Dufour med 3 ombord: Marcel (Canada) Lotta (Sverige) og en amerikansk? jente.

Vi krysser fingre og håper også denne laange kryssingen går bra. Om vi kommer innom Venezuela og Colombia vet vi ikke, men det blir nok et lite Pitstop på Bonaire og eller Aruba.

Klem - det blir stille fra oss en stund nå, men ca 3. April mønstrer Alf og Katrine på for å seile til Galapagos! Fortsatt kan eventyrere som vil seile laaaaang ta kontakt - for strekket fra Galapagos til fransk Polynesia - 3 uker....  (ca 5 mai)

Epost odasailing at gmail.com    Gratis sms fra messaging.iridium.com til nummeret du ser lenger ned på siden. Dette er sikreste måte å nå oss på. Sjekker hver dag kl 1200 lokal tid...

Ingen kommentarer: