lørdag 5. januar 2013

Snakk om flaks

Alt ordner seg for snille barn - har vært trøsten siden Per var på boligjakt i studieårene. Det gjelder ennå! Torsdag fikk vi en sms fra en nordmann i Natal som lurte på om vi ville treffe han - så kunne han vise oss landsiden av Natal. Det var sønnen som var kompis med Pers sønn, Håvard, som hadde tipset om at vi akkurat hadde "landet" i Brasil. Vi takket ja og avtalte et møtepunkt fredag v lunchtider. Det ble et meget hyggelig møte med Jan Petrus og Marilene på noe som må være byens beste spisested. Veldig hyggelige og spennende mennesker - som vi møter igjen til katolsk messe "med brasilansk touch". (Litt annerledes fra Norge - her klapper man etter skriftlesningen.... ;-) Vi gleder oss. Så er vi tilbudt å låne Jan Petrus' brasilianske leilighet et par dager - vi trengte ikke betenkningstid for å takke JA til tilbudet.

Jan Petrus er arbeidende senior fra Norge som bl.a. drifter bloggen janpetrus.com  Der er det mange refleksjoner om dette og hint - les og bli mere kjent med vår overraskende "velgjører" her i Natal.
http://janpetrus.wordpress.com/2013/01/05/reisetips-med-seil-til-brasil/

På kvelden i går hadde vi besøk av Hektor ( Brasil)  og Rosaria (Peru) samt sønnen Niklas på 6 år - det ble en svært sen og hyggelig kveld med både godt å spise og drikke ombord i Oda. I dag reiser de videre sydover i retning Rio. Når de kom til Natal hadde de seilt nonstopp over 4000 mil fra Miami i USA. Nå skal de slå seg ned i Brasil hvor Niklas snart blir skoleelev. Vi ønsker dem God seilas videre og takker for hyggelige dager i Natal.Ingen kommentarer: