lørdag 15. september 2012

7 ombord.

Yess - 3 av syv barnebarn på plass - de kom i seng før midnatt etter en tur på byen - kjempekoselig. Pia sitter med notisblokk for å få med seg gode poenger til "røverhistoriene" hun skal fortelle når hun kommer hjem. Farfar bidrog med hippiehår, lilla hårbånd og 3 dagers skjegg... skikkelig seilboms (rakk ikke tatoveringene...) Vi lever kompaktlivet i Lagos, men må snart ut på havet før stormen kommer på torsdag...hvis ikke lokale stormer kommer før den tiden og vi må ut å lufte oss :-)

Det er til en viss grad begrenset plass ombord - og Pia hadde fått klar beskjed om å holde grensen på 2 bagger for familien på fem... det gikk ikke - de kom med 5 fulle kofferter....

Det viste seg dog at 3 av dem var fyllt med ting vi "mellom linjene diskret" hadde fortalt at vi ønsket oss.... rakfisk, geitost, aquavit, kjettingskjøt, kart over Argentina og Brasil, syltetøy, post for 4 mnd, en bunke med Ringerikes Blad, diverse melkesjokolader, deler til seildrev, syltetøy, diverse lefser, grovmel, brunost, svigermos fantastisk og evigvarende kaker, norske krimbøker. Vi skjønner nå at de ønsker oss borte lenge - da vi nå har mat og godis til lenge etter Stillehavet... :-)

Kjempehyggelig å se dere igjen - nå er det bare resten som mangler, så er det full julaften!

Ingen kommentarer: