tirsdag 4. september 2012

Hyggelig besøk av Felice

I dag ankom Felice med store og 3 små til havna i Sesimbra - de har plass to båter på bortsiden av oss. Det ble felles ankerforfriskninger ombord i Oda når de kom og Birk og Billie inviet klatrestativet vi har bak på båten, mens Mikkel nøyde seg med å ligge på teaken og gnage på storseilskjøte :-)
Siden de var i fremmed båt ble de fleste prinsipper kastet på båten i dag - da ungene så tegnefilm i "kjelleren" i Oda, mens de voksne var på dekk med Mikkel og gode båthistorier. De to yngste også med Oda Brumm som for første gang på turen fikk besøk av jevnaldrende.

Hyggelig bekjenntskap som vi kanskje seiler sammen med fra Kanariøyene til Cap Verde medio november.

Jo er båtbygger av yrke og Maria kommunikasjonsrådgiver, samt flink til å sy - så de hadde skaffet seg en proff seilsymaskin på rundt 30 kg - som vi fikk lov til å rigge opp på brygga for å sy om dårlige sømmer i posen (lazybag) som holder storseilet på plass når det ikke er oppe. I tillegg fikk Per sydd seler til å feste på påhengsmotoren slik at den er lettere å heise ombord fra jolla. Supert! Vi har lyst på egen symaskin ombord!


1 kommentar:

SY Felice sa...

Som utlåner av symaskin må vi få si at dette ikke er anbefalt arbeidsstilling!
Takk for hyggelige og fine dager (vi tar godt vare på glasset deres som vi glemte å levere tilbake før dere dro...)!
HMS-ansvarlig "Felice"