søndag 2. september 2012

Vi er i Sesimbra

Smørseilas i bikini og knapt det, over bukta. Vi har hatt behagelig temperatur i Portugal hele tida, men når vi rundet kappet og vinden økte - økte også varmen noe helt voldsomt...
Marinanen ligger 2 km fra byen, så kanskje tar vi jolla istedet for å trave veilangs i varmen.

Velkomsten var hyggelig - vi fikk en fin kurv med en flaske vin, en ost og en flaske vann.- i tillegg til høyglansede brosjyrer. Erfaringsmessig vet vi at havneavgiften da er høy :-) men den var grei nok... ca 40 euro her - mot 54 i Cascais.
Veien langs de bratte klippene fra kappet og til byen var veldig spennende - hele tiden store grotter som det hadde vært spennende å utforske, men det går bare fra båt hvis man ikke skal rappellere (det skal vi ikke)

Vi vet nå at vi også kan møte Else og Ingvar på Madeira i tida 24. sept til 16. oktober - det skal vi nok få til!

Har litt vi gjerne skulle gjort ombord i båten, men det spørs vel hva vi får til i denne varmen... Tirsdag treffer vi Felice for første gang etter Skagen - vi har hatt kontakt med SMS og på nett under veis.

Neste stopp blir nok Sines - deretter 50 mil til vi runder inn mot Algarvekysten - da er Afrika rett rundt hjørnet, men først skal vi møte Håvard og Pia m barn - det gleder vi oss veldig til!

Ingen kommentarer: